Kurşunlu İnci Kalender İlkokulu
KURŞUNLU MAH. KURŞUNLU CAD. NO 232A İÇ KAPI NO AKSU / ANTALYA

VİZYON

Kurşunlu İnci Kalender İlkokulu olarak zamanın ve emeğin kıymetini bilen,geçmişinden dersler çıkararak geleceğe umutla bakan,kaliteyi yaşam biçimi haline getiren ,Güzel Ülkemizi uygarlık seviyesinin üstünde tutmak için sürekli öğrenen ve gelişen bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak; Onların yurt sevgisi ile dolu Atatürk’ü ve Atatürkçülüğü iyi anlamış, geleceğe umutla bakan, kendisi ve çevresi ile barışık,bilgili, becerikli, cesur, ülke kalkınmasına katkı sağlayan, kendini önemseyen özgüvenli bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara çağımızın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmak, öğrenci veli ve çevrenin beklentilerine yanıt vermek, çevremizi güneş gibi aydınlatmak için varız.

Kütüphane Kitap Sayısı :1940

Normal Öğretim

Ders Başlama Saati: 08:40 Ders Bitiş Saati: 14:30

KLİMA

Okulumuzun öğretmen servisi yoktur.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Antalya merkeze 28 km, Aksu ilçesine 15 km, Kurşunlu Şelalesine 6 km uzaklıktadır.

Kurşunlu Mahallesi AKSU/ANTALYA